Cum functioneaza?

VreauOtel.ro te ajuta sa gasesti si sa cumperi profile din otel de dimensiuni atipice, de cate ori ai nevoie. Trebuie doar sa cauti produsul dorit si noi iti oferim cea mai buna varianta din produsele existente pe site.


1 Cauti produsul dorit in selectia de produse Frankstahl. Foloseste filtrele de cautare si apasa butonul “Cauta”, iar noi iti oferim cea mai buna varianta din produsele existente pe site. Cu cat introduci mai multe detalii, cu atat mai corecte vor fi rezultatele.
2 Cumperi produsul dorit. Odata ce ai ales produsul care ti se potriveste, primesti datele de contact pentru a stabili detaliile tranzactiei.
3 Intri in cont. Pentru a avea cont, trebuie sa fii client Frankstahl. Contul iti da acces la toata selectia de produse de la partenerii Frankstahl si iti permite sa vinzi produsele proprii. Contacteaza-ne pentru a primi date de acces.
4 Vinzi produsele pe care le ai pe stoc. Daca ai si tu profile de dimensiuni atipice pe care vrei sa le vinzi, trebuie doar sa incarci lista de produse pe platforma. Noi iti dam un format standard, tu adaugi informatiile. Poti afla mai multe detalii de la directorii de vanzari Frankstahl.